Het Groen Werkt is dé specialist in ondersteuning van de groene sector. Het Groen Werkt neemt een centrale rol in binnen de branche door enerzijds te innoveren en anderzijds het sociale aspect hoog in het vaandel te houden.

Onze dienstverlening bestaat uit het werven, selecteren en opleiden van personeel. We kijken hierbij niet alleen naar de juiste papieren, maar ook naar de houding, motivatie en inzet die (potentiële) vakmensen te bieden hebben. Dat maakt dat ook re-integratie een succesvol middel is om loyale en duurzaam inzetbare medewerkers aan het werk te krijgen.

Naast de werving, selectie en opleiding nemen we de loonadministratie uit handen en bieden we payrolling aan. Wij willen alles op het gebied van personeel tot in de puntjes verzorgen.

Missie
Onze missie vormt de basis van wat we doen. De missie van Het Groen Werkt is om op een onderscheidende manier ondersteunend zijn aan de continuïteit van de branche.

Onze manier van werken is transparant, met nieuwe technieken, oog voor de onderlinge relatie en toekomstgericht. Dit kunnen wij doen door ons te omringen met de toonaangevende partners in de markt; van overheden en toezichthouders tot aan recruiters, leveranciers van materialen en – vanzelfsprekend – het bedrijfsleven.

Ons streven is simpelweg niet het commerciële rendement, maar het principe om onze missie ten gunste van de branche zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wij reduceren risico’s, benutten talenten, verbinden in kennis en sturen op resultaat voor onze partners. Ook het sociale aspect ontbreekt hier niet in en wij maken ons sterk om re-integratie en ook de statushouders te begeleiden naar nieuwe kansen.

Het Groen Werkt is hét groene uitvoeringsbureau voor talent, bedrijfsleven en overheid.

We maken het graag persoonlijk…

Dominic van Doorn
Directie

Cor Kieviet
Directie

Jeroen van Woerden
Regio coördinator

Rob Bakker
Regio coördinator

Jacqueline Kieviet
Recruiter

Dirc van den Boogert
Marketing & Communicatie

Marieke van Lenten
Administratie & secretariaat

Martha Koppelaar
Administratie & secretariaat

Samantha van Mourik
Arbeidsjurist

Wyo Bruggeman
Salarisadministratie