Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Payroll voor hovenier

Als hovenier wil je flexibel blijven. Het Groen Werkt biedt payroll aan voor hovenier. Geen personeelsadministratie, geen onzekerheden en geen risico’s.

Ben jij eigen ondernemer als hovenier en vind je de personeelsadministratie een last? Het Groen Werkt neemt deze taken graag uit handen. Dankzij onze payroll kun je je salarisadministratie en de verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken met een gerust hart aan ons overdragen.

Jouw verantwoordelijkheden

Voordat je voor onze payroll constructie kiest, is het handig om te weten wat er onder jouw verantwoordelijkheden blijft vallen. Jij zult als eigenaar van je hoveniersbedrijf medewerkers werven, selecteren en begeleiden. Zo houd je zelf grip op de kwaliteit van je diensten. Je bepaalt zelf de arbeidsvoorwaarden, het salaris en de werktijden. Daarnaast beoordeel je ook het functioneren van je medewerkers. Uiteraard conform de cao van het hoveniersbedrijf.

Payroll taken Het Groen Werkt

Het Groen Werkt daarentegen neemt alle taken rondom salarisadministratie uit handen zodat jij alle focus hebt voor je werk als hovenier. Wij zorgen dat alles rondom contracten, verzuim, pensioenen en uitbetalingen op orde is. Ondertussen blijf jij de leidinggevende van het personeel. Voor het personeel verandert alleen dat zij niet meer bij jou op de payroll staan, maar bij Het Groen Werkt.

Payroll voor hovenier: de voordelen

  • Minder administratie en je bespaart dus zelf veel tijd
  • Het is een flexibele manier om je personeel te beheren
  • Het werkgeversrisico verlaagt
  • De tevredenheid van de medewerkers stijgt
  • Minder risico’s omdat de medewerkers bij Het Groen Werkt in dienst zijn
  • Wij hebben kennis over wet- en regelgeving en helpen je met je vraagstukken

Meer weten over de voordelen? Je leest het op onze payrolling pagina.

Benieuwd naar de payroll van Het Groen Werkt?

Wil je meer weten wat payroll voor jouw hoveniersbedrijf kan betekenen of ben je benieuwd naar een inschatting van de kosten? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!