Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Ontdek de voordelen

Payrolling

Payroll voor groenbedrijven

Payroll of payrolling klinkt ingewikkeld maar is eigenlijk heel simpel. Uw medewerkers werken bij u en staan bij ons op de loonlijst. Dit betekent dat wij veel risico’s en het papierwerk van het werkgeverschap van u overnemen. En u kunt zich volledig richten op de kernactiviteiten van uw organisatie.

Als u kiest voor een payroll constructie dan werft, selecteert en begeleidt u uw medewerkers zelf. U bepaalt zelf de arbeidsvoorwaarden, het salaris en de werktijden én beoordeelt het functioneren. Vanzelfsprekend wel uitsluitend conform de cao voor het hoveniersbedrijf. De rest verzorgen wij voor u.

Uw medewerkers zijn verzekerd, bouwen pensioen op, krijgen hun loon op tijd – inclusief de periodieke loonstrook – en wij verzorgen het ziek- en beter melden voor u.

Vaak bent u zelfs goedkoper uit met payrolling dan dat u uw medewerkers zelf in dienst heeft.

Toegevoegde waarde voor uw bedrijf

Steeds meer werkgevers ontdekken de toegevoegde waarde van payrolling voor hun bedrijf. U kunt zich als werkgever focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het administratieve gedeelte van uw personeelsbestand. Dat nemen wij van u over.

Grip op uw organisatie door payrolling en toch het voordeel van flexibiliteit die de wetgeving rondom payrolling met zich mee brengt. U vermijdt veel risico’s door een payroll toepassing.

Voordelen:

Minder risico’s

Het Groen Werkt neemt uw medewerkers in dienst en wordt daarmee juridisch werkgever. U loopt daardoor zelf geen arbeidsrechtelijke risico’s. U heeft geen doorbetalingsplicht bij ziekte en bent gevrijwaard voor ketenaansprakelijkheid en navorderingen. Maar u behoudt wel grip, doordat de medewerker door u en uw eigen werving en selectie op de payrolling komt.

Minder administratie

De personeelsadministratie nemen we u uit handen. Denkt u hierbij aan loonbetalingen, het verstrekken van loonstroken en ziek- en herstelmeldingen. U focust zich op uw kernactiviteiten en Het Groen Werkt doet op HR gebied voor u de rest.

Flexibiliteit

Is de opdracht afgerond of functioneert uw medewerker niet meer? Geen probleem. Wij hanteren geen opzegtermijn of minimale afname van uren. Dat is weer een zorg minder.

Kennis wet en regelgeving

De professionals van Het Groen Werkt zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving van personeelszaken. Naast het gebruik maken van onze uitzendactiviteiten, kunt u onze kennis en advies inzetten bij vraagstukken rond bijvoorbeeld contractverlenging en fiscale aspecten.

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!