Gebaseerd op 100 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5
Avondopleiding hovenier volgen?

Avondopleiding hovenier

Wil je een avondopleiding tot hovenier volgen? De ‘VHG Avondopleiding’ voor hoveniers is ideaal voor mensen die al in de sector werken en een diploma willen halen of zich om willen laten scholen tot hovenier.

Geniet je van het werk in de groensector maar heb je nog geen officieel diploma of wil je je graag omscholen tot hovenier? Dan hebben wij de ideale oplossing! Volg onze avondopleiding tot hovenier en vind jouw hoveniers droombaan.

De avondopleiding hovenier

Laat je opleiden tot een echte vakman. Vijf dagen in de week werk je bij een hoveniersbedrijf bij jou in de buurt. Eén keer per week volg je de hoveniersopleiding in de avond . Zo kun je alle theorie meteen toepassen in de praktijk. Iedere maand volg je vanuit de opleiding een praktijkdag. Tijdens de avondopleiding staat vakkennis en techniek centraal. Door onze connecties en de werkervaring die je opdoet, zal je gegarandeerd een baan vinden na je opleiding.

  • Wij betalen jouw opleiding
  • Relevante certificaten
  • Vaktechniek staat centraal
  • Werkervaring bij verschillende bedrijven
  • Per maand vanuit school één praktijkdag
  • Gegarandeerd een baan na afronding van je opleiding!

De voordelen van de avondopleiding

De opleiding wordt volledig betaald door Het Groen Werkt.
Je doet werkervaring op bij verschillende bedrijven waardoor je veel leert van de praktijk. Natuurlijk staat het diploma centraal, maar daarnaast kun je ook andere relevante certificaten halen zodat jij nog meer waarde kunt toevoegen bij een bedrijf. Afhankelijk van het bedrijf waar je werkt kijken we samen naar de mogelijkheden om jou nog waardevoller te maken!

Ben je klaar voor deze volgende stap in je carrière? Wil je de avondopleiding volgen? Meld je aan en wij nemen contact met je op!

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!