Gebaseerd op 100 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Vakantiewerk

De zomervakantie staat weer voor de deur!

Na een jaar lang hard werken op school, heb je nu eindelijk wat meer vrije tijd over. Deze vrije uren kun je mooi gebruiken om wat extra geld te verdienen. Wil je meteen aan de slag, ben je graag buiten en vind je het niet erg om vieze handen te krijgen? Dan kun je wat ons betreft direct aan de slag als groenmedewerker!

Nu al overtuigd? Neem contact met ons via sollicitatie@hetgroenwerkt.nl.

Als vakantiewerker in de groenvoorziening heb je geen enkele ervaring nodig. Heb je dit wel? Dan is dit natuurlijk altijd mooi meegenomen, maar het is voor ons absoluut geen pré. Zodra jij voldoende motivatie hebt om lekker de handen uit de mouwen te steken, ben je voor ons een geschikte kandidaat.

Voordelen van een vakantiebaan in het groen
Een vakantiebaan in het groen kent meerdere voordelen. Wat dacht je van:

  • Een goed salaris conform je leeftijd en ervaring.
  • Een zeer afwisselende baan, geen dag is hetzelfde.
  • Je kunt al vanaf je 15e aan de slag als vakantiemedewerker in het groen.
  • Je werkt iedere dag heerlijk in de buitenlucht. Dit betekent: gratis vitamine D!
  • De sportschool is niet meer nodig. Je traint iedere dag, gewoon op je werk.
  • Je leert veel over het vak en ontdekt jouw sterke punten. Misschien heb jij wel groene vingers, zonder dat je dit zelf weet!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Een vakantiebaan als groenmedewerker is heel afwisselend. In de basis werk je veelal op verschillende werkplekken samen met je collega’s. Jouw missie: groen onderhouden! Dit kan op allerlei manieren. Voornamelijk zul je bezig zijn met het leeghalen van tuinen, ondersteuning van snoeiwerkzaamheden en maai-en schoffelwerk. Door jou ligt alles er weer keurig bij! Je doet dit bij particulieren, in woonwijken maar bijvoorbeeld ook bij bedrijven. Heel veel diversiteit in je dagelijkse werk dus! Daarnaast start jouw werkdag vaak vroeg, waardoor je ook eerder op de dag klaar bent. Ruimte voor vrije tijd blijft er ook gewoon in je vakantie, zo kun je ’s middags nog met vrienden afspreken!

Enthousiast over deze vakantiebaan? Neem contact met ons op!

Ben jij enthousiast geraakt om een vakantiebaan in het groen te nemen? Mooi! Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij je nu afvraagt wat jou te wachten staat. Allereerst hebben wij door heel Nederland voldoende vakantiewerk vacatures open staan. Het maakt dus niet uit waar je woont, wij vinden voor jou een geschikt hoveniersbedrijf waar je met veel plezier aan de slag kunt.

Neem contact met ons op via sollicitatie@hetgroenwerkt.nl of bel naar 085 – 2019 800 (ma. t/m vr.)

Je kunt ook direct hier een sollicitatieformulier invullen. Wij nemen z.s.m. contact met je op!

vakantiewerk-hovenier

Meer informatie?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!

Diensten van Het Groen Werkt