Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Reïntegratie

Re-integratie en Social Return

Door de meest uiteenlopende gebeurtenissen kan het zo zijn dat mensen een tijdje zonder werk hebben gezeten. Wij geloven echter dat iedereen beschikt over een bepaald talent.

Het Groen Werkt is er van overtuigd dat, mits ook de motivatie er is, dit talent verder te ontwikkelen is. Het Groen Werkt stelt hier voor graag haar ervaring, haar netwerk, haar partners en opleidingstraject ter beschikking.

Veel bedrijven in de groene sector hebben te maken met een tekort aan mensen. Door mensen van de reservebank of afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven voor de basiswerkzaamheden in het groen, kunnen de andere medewerkers zich verder scholen/specialiseren. Zo is er voor meer mensen ruimte in de sector.

In samenwerking met onze partners; lokale opleiders, overheden en het bedrijfsleven zijn we in staat een scholingstraject op maat aan te bieden. Daarnaast kennen wij de regelgeving en stimuleringsmaatregelen, waardoor wij de juiste partner zijn om ook het bedrijfsleven over die eerste drempel heen te helpen ter overtuiging.

Door de inzet van scholingsvouchers, onze opleidingstrajecten, netwerk en verbinding met de gemeenten, opleiders en het bedrijfsleven willen wij zoveel mogelijk mensen op een duurzame manier aan het werk krijgen en houden!

Meer informatie?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!

Diensten van Het Groen Werkt