Gebaseerd op 100 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Uitzenden

Uitzenden zonder poespas

Bent u op zoek naar geschikte uitzendkrachten voor de groenbranche? Dan heeft u bij deze de juiste partner gevonden! Het Groen Werkt is namelijk al jarenlang gespecialiseerd in het succesvol uitzenden van groen personeel.

Wij verbinden hierbij talentvolle werkzoekenden met werkgevers. Onze werkwijze bij het uitzenden van personeel is hierbij persoonlijk, transparant en met een vooraf uniform vastgesteld tarief: kraakhelder en zonder poespas.

Onze missie is om op een onderscheidende manier ondersteunend te zijn aan de continuïteit van de groenbranche, zo staan wij voor:

  • Betere afspraken met betrekking tot continuïteit van het werk;
  • Een BPL pensioen;
  • Een fijne samenwerking tussen medewerker en opdrachtgever: wij zorgen ervoor dat een uitzendkracht zich echt onderdeel voelt van het bedrijf in plaats van een inhuurkracht;
  • Ons doel is altijd om een uitzendkracht een vaste positie te laten verwerven binnen de organisatie van de opdrachtgever. Ook seizoensmedewerkers kunnen zich positief onderscheiden waarbij een vaste samenwerking mogelijk is;
  • En nog veel meer!

Werving & selectie

Naast het uitzenden van duurzaam personeel, specialiseren wij ons ook in de werving en selectie van professionele en vakbekwame mensen. Hierbij brengen wij een eenmalige fee in rekening. Meer weten over onze werving & selectie? Lees hier meer!

Meldt u zich kosteloos en vrijblijvend aan

U wilt zich gaan versterken met groentalent uit onze brede selectie aan personeel? Bij ons kunt u makkelijk en geheel vrijblijvend uw vacature aanmelden. De vacature zal kosteloos op onze website geplaatst worden en vervolgens doorgeplaatst worden naar de meest toonaangevende vacaturesites.

Voor al uw vragen over onze uitzendkrachten en het aanmelden van uw vacatures, kunt u mailen naar info@hetgroenwerkt.nl of bellen naar 085 – 20 19 800.

Meer informatie?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!

Diensten van Het Groen Werkt