Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Een direct dienstverband bij Krinkels!

In het najaar van 2019 zijn we in contact gekomen met Toon. Hij is op dat moment 37 jaar oud en is van plan om een carrièreswitch te gaan maken.

Na een carrière bij Ministerie van Defensie heeft Toon gewerkt in meerdere sectoren maar vond het altijd het mooiste in tijdens zijn werk fysiek bezig te zijn in de buitenlucht.

Na een goed kennismakingsgesprek waarin hij heeft aangegeven wat hij van de groensector verwachtte zijn we de zoektocht gestart naar een duurzame werkplek. Tijdens het gesprek kwam werd ook duidelijk dat de kracht van Toon lag in zijn omgang met mensen. Alles bij elkaar opgeteld zorgde ervoor dat Toon enthousiast werd van de gedachte om als groenvoorziener aan de slag te gaan bij een groot groenbedrijf. Na een prettige kennismaking bij Krinkels Eindhoven mocht hij een kleine week later al beginnen.

Om ervoor te zorgen dat Toon veilig aan de slag kon gaan hebben we hem een VCA cursus aangeboden. Later in het jaar heeft hij ook nog de cursus ‘Afzetten kleine bomen en struiken’ kunnen volgen. Beide cursussen heeft Toon met goed gevolg afgesloten!

Omdat Toon zichzelf bewezen heeft bij Krinkels Eindhoven heeft hij een aanbod gekregen om in direct dienstverband te komen werken bij de organisatie zelf. Vanuit Het Groen Werkt juichen we dit soort overnames van medewerkers alleen maar toe omdat de sector dit soort mannen heel goed kan gebruiken!

Van harte gefeliciteerd met je vaste aanstelling Toon!

Deel dit bericht:

LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Misschien ook interessant: