Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Werken en leren?

Vind jouw BBL-hovenier werkplek!

Werken en leren? Voor een leerling-hovenier die de BBL opleiding volgt zijn er veel werkplekken beschikbaar. Bekijk het aanbod voor BBL-hovenier werkplek online.

Als je een BBL-opleiding tot hovenier volgt ga je direct vier dagen bij een hoveniersbedrijf aan de slag om ervaring op te doen. Maar voor je daaraan begint moet je eerst een geschikte BBL werkplek vinden die bij jou past. Het Groen Werkt biedt niet alleen werkplekken aan voor hoveniers, maar ook voor BBL-hoveniers. Het aanbod vind je op onze website.

BBL-hovenier: Bekijk onze werkplekken

Het Groen Werkt heeft een groot netwerk aan werkplekken waar je als leerling-hovenier aan de slag kunt. Het Groen Werkt biedt namelijk zelf verschillende hoveniersopleidingen aan. We vinden het dan ook erg leuk dat we startende hoveniers aan het begin van hun carrière op deze manier kunnen helpen. Op onze vacaturepagina kom je daarom ook regelmatig een BBL werkplek tegen.

Vacatures voor avondopleiding

Volg je niet de BBL-opleiding, maar de avondopleiding? Ook dan vind je op onze vacaturepagina wellicht een geschikte werkplek. Heb je moeite met het vinden van een werkplek waar je hart sneller van gaat kloppen? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs bij jou in de buurt. Zij helpen je verder met het vinden van een werkplek waar jij enthousiast van wordt!

BBL-hovenier werkplek in het zuiden

Ben je nieuwsgierig naar de werkplekken die Het Groen Werkt aanbiedt? Bekijk dan onze vacature pagina. Het aanbod is gericht op een specifieke regio in het land. De vacatures van Het Groen Werkt zijn gericht op werkplekken in Zeeland, Zuid-Holland, Brabant en Limburg.

Wil je onze hulp bij het vinden van de juiste BBL werkplek? Je kunt altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Het Groen Werkt. We helpen je graag verder met het vinden van een geschikte werkplek tijdens je BBL-opleiding.

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!