Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Vacature op maat

Op zoek naar de ideale werknemer voor uw hoveniersbedrijf?

De werkloosheid in Nederland is lager dan ooit, terwijl de vraag naar personeel alleen maar toeneemt. Dit leidt in bijna alle sectoren tot een personeelstekort, ook in de groenvoorziening.

Heeft u moeite met het vinden van personeel voor uw hoveniersbedrijf? Dan is het belangrijk dat u zich onderscheidt van andere werkgevers. Het Groen Werkt helpt u daar graag bij. Wij schrijven unieke vacatureteksten die perfect aansluiten bij uw organisatie, uw bedrijfscultuur én het type kandidaat dat u zoekt.

Wij bieden deze service voor alle hoveniersbedrijven; van reguliere hoveniers tot aanleghoveniers en groot groenbedrijven. We zorgen dat uw vacaturetekst uniek is en perfect past bij uw type bedrijf.

Waarom een maatwerk vacaturetekst?

Met een op maat gemaakte vacaturetekst, is de kans een stuk groter dat werkzoekenden voor uw bedrijf kiezen. U werkt hiermee aan een sterk werkgeversmerk en trekt de aandacht van getalenteerde hoveniers, maar ook van kaderpersoneel, zoals calculators, projectleiders en werkvoorbereiders.

Wilt u ook hulp bij het vermarkten van uw vacature? Dat kan! Wij ontwikkelen slimme online marketingcampagnes waarmee we het bereik onder uw doelgroep maximaliseren.

Een vacature opgemaakt zonder tijd en inspiratie

Wat kunt u verwachten?

We publiceren uw maatwerk vacature op onze eigen website én op vijf toonaangevende externe vacaturesites, waaronder Indeed en Werk.nl. Daardoor heeft uw vacature een breed en groot bereik.

De vacature wordt gepubliceerd met uw bedrijfslogo, en de contactinformatie van Het Groen Werkt. Om er zeker van te zijn dat de vacaturetekst aan uw wens voldoet, bieden we per vacature de mogelijkheid tot één revisie.

 Wat zijn de voorwaarden?

Wanneer sollicitanten rechtstreeks contact met u opnemen, hebt u de vrijheid om zelfstandig verder te gaan met de betreffende kandidaten. Sollicitanten die reageren via Het Groen Werkt, kunt u van ons overnemen tegen de daarvoor geldende voorwaarden.

Publicatieperiode

We hanteren een publicatieperiode van een maand, met uiteraard de optie tot verlenging. Bij een verlenging bieden we opnieuw de mogelijkheid tot een eventuele revisie van de tekst.

Een vacature speciaal opgemaakt voor jouw bedrijf!

‘Vacature op maat’ voor hoveniersbedrijven samengevat:

  • Unieke vacatureteksten, met ruimte voor één revisie
  • Publicatie van uw vacature op onze website en vijf externe vacaturesites
  • Met het logo van uw bedrijf en onze contactgegevens
  • Publicatieperiode van een maand, verlenging mogelijk

 

Bekijk de algemene voorwaarden voor ‘Vacature op maat’ via deze link.

Een vacature op maat laten maken

Vacature op maat

Meer informatie?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!

Diensten van Het Groen Werkt