Gebaseerd op 100 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Aan de slag als zelfstandig hovenier, meewerkend voorman of calculator

Groene vacatures bekijken

Heb jij groene vingers?

Dan zijn deze groene vacatures echt iets voor jou. Ga aan de slag als zelfstandig hovenier, meewerkend voorman of calculator.

Groen uitzendbureau Het Groen Werkt staat voor je klaar.

Heb je al jaren ervaring in de hoveniers branche of gebruik jij je groene vingers nog maar sinds kort? Het Groen Werkt biedt veel verschillende vacatures aan voor hoveniers, groenvoorzieners en medewerkers groenvoorziening. Als je passie hebt voor groen denken wij graag mee welke vacature en werkgever het beste bij jou past.

Ruim aanbod

Naast een ruim aanbod aan groene vacatures, biedt Het Groen Werkt ook verschillende opleidingen aan tot hovenier, waaronder de BBL-opleiding van ons unieke opleidingstraject met Stichting TRI.

Daarom vind je op onze website niet alleen vacatures voor hoveniers, groenvoorzieners en boomverzorgers, maar ook voor BBL-hoveniers. Dit maakt ons vacatureaanbod breed en biedt jou de garantie dat je op onze website een geschikte functie tegenkomt. Je groene vingers zijn binnen no-time aan het werk dankzij een vacature van Het Groen Werkt.

De beste groene vacatures voor jou!

Wil je hulp bij het vinden van een geschikte vacature of heb je andere vragen. Het team van Het Groen Werkt staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen in jouw zoektocht naar een baan.

Vacatures in het groen vind je bij Het Groen Werkt!

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!