Gebaseerd op 100 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5
Krijg betaald én baangarantie

Omscholen tot hovenier? Krijg betaald én baangarantie.

Wil je je laten omscholen tot hovenier? Het kan! Tevens krijg je baangarantie en een salaris. Dankzij de samenwerkingen van Het Groen Werkt met groenbedrijven kun je veel ervaring op doen en in korte tijd ondervinden waar jouw passie en krachten liggen.

Omscholen tot hovenier

Is je huidige baan niet je passie? Vind je het heerlijk om in je vrije tijd wat te tuinieren? Wellicht is het dan tijd voor een carrièreswitch! Laat je omscholen tot hovenier via één van de werken-leren opleidingen van Het Groen Werkt. We hebben een BBL- en een avondopleiding dus voor ieder wat wils. Tijdens de opleiding krijg je gewoon salaris en we garanderen je 100% baangarantie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het omscholen tot hovenier? Lees snel verder.

Omscholen tot hovenier met de BBL-opleiding

Tijdens de BBL-opleiding werk je vier dagen bij een hoveniersbedrijf bij jou in de buurt. De andere dag ga je naar school en krijg je voldoende theoretische basis om dit toe te passen in de praktijk. Wanneer je nog geen 21 jaar oud bent krijg je je schooldag gewoon doorbetaald. Ben je wel boven de 21 jaar? Dan ontvang je studiekostenvergoeding.

Wij bieden dit unieke BBL-opleidingstraject aan in samenwerking met TRI Groei in Groen.

Overleg met onze adviseurs

Ben je er nog niet over uit of je één van de bovengenoemde opleidingen wilt gaan volgen en je wilt laten omscholen tot hovenier? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Het Groen Werkt. Zij kunnen je alles vertellen over de opleidingen en je helpen met het maken van de juiste keuze. Contacteer de locatie van Het Groen Werkt bij jou in de buurt en laat je adviseren door één van onze adviseurs.

Omscholen met de avondopleiding

Wanneer je het fijner vindt om in de avonduurtjes naar school te gaan, kun je ook kiezen voor de avondopleiding. Je werkt vijf dagen per week en gaat één avond per week naar school. Daarnaast vindt er één keer per maand een praktijkdag plaats. Het Groen Werkt betaalt de volledige opleiding, dus dat is mooi meegenomen!

Praktische zaken

Afhankelijk van welk traject je kiest, duurt de opleiding 2-3 jaar. Je kunt de opleiding niet volgen tijdens je huidige baan als deze niet in de hoveniersbranche is. Je past namelijk alle theorie direct in de praktijk toe om het maximale uit de opleiding te halen. Werk je nu al wel bij een hoveniersbedrijf? Dan kun je de opleiding prima volgen naast je dagelijkse werkzaamheden!

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!