Gebaseerd op 100 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Davids voldoening van groen werk

David Visser is geen onbekende voor hard werken. In zijn vorige loopbanen heeft hij uiteenlopende taken op zich genomen, maar steeds voelde hij dat er iets ontbrak. Dat ‘iets’ was de roep van de buitenlucht. In zijn vrije tijd is hij een buitenmens, of hij nu aan het wandelen is of gewoon geniet van tijd doorbrengen met zijn dierbaren. Het was dan ook geen verrassing toen hij besloot om in het groene vak te stappen. 

 

Een liefde voor de natuur

“Ik hou gewoon van de natuur. Het idee om buiten te zijn, actief bezig te zijn en in de natuur te werken, dat was iets dat ik niet kon negeren,” vertelt David enthousiast. Nu is hij een trots lid van het team van De Enk Groen & Golf, een plek waar hij niet alleen zijn liefde voor het buitenleven kan uiten, maar ook kan samenwerken met gelijkgestemde collega’s, en een gevarieerd aanbod aan taken kan uitvoeren. 

“Elke dag is anders. Je komt op nieuwe locaties, ontmoet nieuwe mensen en krijgt de kans om op verschillende manieren bij te dragen aan het verbeteren van de buitenruimte,” legt hij uit.

 

Groene voldoening

Voor David ligt de beloning van goed werk in het transformeren van een tuin. Hij vindt het zeer bevredigend om een tuin achter te laten die er beter uitziet dan toen hij arriveerde. “Het is een onovertroffen gevoel wanneer je de tevreden glimlach van een klant ziet na het afronden van het werk,” deelt hij. 

Aan de andere kant zijn er taken die David liever niet op zich neemt, zoals het terugkeren naar een project omdat het niet naar behoren is voltooid. Hoewel deze situaties uitdagend kunnen zijn, ziet hij ze toch als een kans om te leren en te groeien in zijn vakgebied. 

Een bijzonder project dat voor David als hoogtepunt dient, is de aanleg van een daktuin boven een parkeergarage bij de Vestibule in Utrecht. “Het was een uitdaging, maar het eindresultaat was zo de moeite waard. Dat project zal ik nooit vergeten,” vertelt hij trots. 

En terwijl hij al veel heeft geleerd, is hij nog steeds dorstig naar meer kennis. Of het nu gaat om rijden op een shovel of meer leren over planten, hij is bereid om alles te doen wat nodig is om zijn vaardigheden in het groene vak te verbeteren. 

David (rechts) samen met Wilfried Wouters, vestigingsleider van De Enk Groen & Golf  in Weurt

Het Groen Werkt

David heeft ook een positieve ervaring met onze Brigit en andere collega’s van Het Groen Werkt. “Vanaf het begin hebben ze mij goed ondersteund. De communicatie is altijd helder en ze zijn altijd bereid om te helpen,” zegt hij.

 

Deel dit bericht:

LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Misschien ook interessant: