Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5
Wil jij projectleider in het groen worden?

Projectleider in het groen

Het Groen Werkt helpt jou om je carrière in het groen te laten groeien! Of je nu wilt beginnen als groenvoorziener, of je werkt al jaren als zelfstandig hovenier maar bent op zoek naar de volgende stap, Het Groen Werkt verbindt jou met het juiste bedrijf.

Je bent op zoek naar een kaderfunctie in het groen en je houdt ervan om bezig te zijn. Dan is de functie projectleider wellicht iets voor jou!

Wat doe je als projectleider groen?

Een projectleider leidt grootschalige of kleinschalige projecten in het groen. Als projectleider draag je bij aan het realiseren van projecten met een team. Je bent bezig met relatiebeheer met klanten, draagt eindverantwoordelijkheid voor projecten en geeft leiding aan uitvoerende teams. Hierbij word je ondersteund door het bedrijfsbureau. Onvoorziene omstandigheden los je in teamverband op en je ontzorgt de klanten in een effectieve en prettige samenwerking. Een echte spin in het web dus.

Ik wil projectleider worden!

Kun je jezelf helemaal vinden in het bovenstaande functieprofiel en wil je projectleider worden? Schrijf je dan nu in op onze website en ontvang alle interessante vacatures voor projectleider direct in je mailbox!

Wat verwachten we van een projectleider?

Allereerst vind je het leuk om in het groen te werken en heb je hier ook een passie voor. Het is een leidinggevende functie dus je moet in staat zijn om projecten vanuit de klantwens binnen de tijd en het budget te managen. Je hebt een doortastende en zelfstandige attitude en een ambitie om door te groeien. Voor deze functie moet je een relevante hbo-opleiding gevolgd hebben en ervaring in een projectleidersfunctie of een gelijkwaardige functie. Tot slot ben je een fijne collega en houd je van teamwerk.

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!