Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5
100% kans op een baan

Werk met baangarantie

Je verwacht het misschien niet, maar hovenier staat in het rijtje van banen met de hoogste baangarantie!

Vind jouw baan in het groen en word zelfstandig hovenier, meewerkend hovenier, zelfstandig groenvoorziener, voorman groot groen, projectleider, calculator en werkvoorbereider.

Bij Het Groen Werkt garanderen we je 100% kans op een baan. Twijfel niet en word hovenier! Wij zetten al onze connecties met werkgevers in om ervoor te zorgen dat jij de baan vindt die bij je past.

Taken van een hovenier

Als hovenier houd je je bezig met aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen. Denk hierbij aan tuinen maar ook aan parken en plantsoenen. Je ontwerpt groenvoorzieningen en onderhoudt ze.

Snoeien, grasmaaien, verplanten en knippen: het hoort allemaal bij het takenpakket van een hovenier. Je brengt ook nieuw leven in de tuinen of parken wanneer je nieuwe planten kweekt of vijvers aanlegt. Daarnaast ben jij degene die bouwkundige elementen aanbrengt in de tuin zoals gemetselde muurtjes en aangelegde terrassen, paden en omheiningen. Kortom: het is zeer afwisselend werk in de frisse buitenlucht.

Opleidingen

Bij Het Groen Werkt kun je twee verschillende opleidingen volgen met baangarantie. Een opleiding tot hovenier, groenvoorziener of medewerker groenvoorziening. Perfect voor jongeren maar ook zeker voor volwassenen die zich willen laten omscholen tot hovenier en tijdens de opleiding willen werken. Tijdens de BBL-opleiding werk je vier dagen bij een hoveniersbedrijf in de buurt en ga je één dag naar school. De avondopleiding biedt meer ruimte om te werken, omdat je alleen in de avonduren naar school gaat. Hierbij werk je namelijk vijf dagen per week bij een hoveniersbedrijf en volg je één avond in de week een opleiding.

100% baangarantie

Door de vele werkgevers waar wij mee samenwerken, hoef je niet lang te zoeken naar een baan. Na het afronden van je opleiding heb je genoeg werkervaring opgedaan om te starten als professional bij een hoveniersbedrijf. Op de vacaturepagina van Het Groen Werkt vind je de baan die bij jou en je opleidingsniveau past. Vind hier alle banen in het groen en het groen bedrijf dat het beste bij jou past.

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!