Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5
Heb je een passie voor werken in het groen?

Word zelfstandig hovenier

Wij van het Groen Werkt helpen jou met het laten groeien van jouw carrière in het groen. Als je nu gaat starten als groenvoorziener, al enige ervaring hebt als hovenier of op zoek bent naar een volgende stap. Wij verbinden jou met het juiste bedrijf.

Je bent op zoek naar een kaderfunctie in het groen en je houdt ervan om zelfstandig bezig te zijn. Dan is de functie zelfstandig hovenier wellicht iets voor jou!

Alle banen in het groen vind je bij Het Groen Werkt!

Wat doe je als zelfstandig hovenier?

Als zelfstandig hovenier zijn de werkzaamheden erg afwisselend. Je doet werk als aanleg en onderhoud in de breedste zin van het woord. Denk aan werkzaamheden als: snoeien, plantwerk, schoffelen, klein machinewerk en uitvoeren van klein straatwerk. Is de maaimachinist op vakantie of ziek? Dan val je in op de maaimachine. Belangrijk is dat je hoogwaardig hovenierwerk levert. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar het kan voorkomen dat je in teamverband werkt.

Ik wil zelfstandig hovenier worden

Zie je het helemaal voor je om hovenier te zijn? Er zijn regelmatig vacatures voor deze functie. Schrijf je nu in via onze website en blijf op de hoogte van ons vacature aanbod!

Wat verwachten we?

Je hebt een afgeronde middelbare vakopleiding in het groen van niveau 3 of 4. Van een zelfstandig hovenier verwachten we dat je minimaal 2 jaar ervaring hebt in het hoveniersvakgebied. Kennis over plantensoorten en het goed om kunnen gaan met machines en gereedschap mag niet ontbreken. Als je zelfstandig werkt, ben je helemaal in je element. Je bent representatief, leergierig en servicegericht. We zien graag dat je goed kunt plannen en tekeningen kan lezen. Met een flexibele en dienstverlenende werkhouding ga je nauwkeurig aan de slag met jouw werkdag. Tot slot verwachten we dat je een rijbewijs B(E) hebt en in het bezit bent van een VCA-diploma en een WNB diploma (voorheen Flora & Fauna wet) of je bent bereid om deze te halen.

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!