Gebaseerd op 100 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Ontdek de mogelijkheden

Betaald werken en leren hovenier

Wil jij betaald werken en leren?

Het Groen Werkt biedt niet alleen vacatures aan in het groen, maar wil mensen die gemotiveerd zijn om in de hovenierssector te werken helpen in hun opleiding. Bij Het Groen Werkt kun je via twee wegen een werken-en-leren traject volgen: via de BBL-opleiding en via de Avondopleiding. Hierdoor kun je dankzij een betaald werken en leren traject hovenier worden.

BBL-opleiding

Tijdens de BBL-opleiding werk je vier dagen in de week bij een groenbedrijf bij jou in de buurt. De vijfde dag ga je naar school. We willen je ongeacht je opleidingsachtergrond ondersteunen in het behalen van je diploma. Ben je onder de 21 jaar, dan betalen we je schooldag door. Ben je boven de 21 jaar dan ontvang je een studiekostenvergoeding.

De voordelen van de BBL-opleiding zijn dat je als bbl hovenier werkervaring bij verschillende bedrijven opdoet, je relevante certificaten ontvangt en dat je in de winterperiode gebruik kunt maken van extra cursussen. En niet onbelangrijk: je bent gegarandeerd van een baan na de afronding van je opleiding!

De avondopleiding

De Avondopleiding is erg interessant als je al in de sector van hoveniers en groenvoorzieners werkt of als je je wilt laten omscholen tot hovenier, met baangarantie!

Tijdens de Avondopleiding werk je vijf dagen in de week bij een bedrijf bij jou in de buurt en ga je één keer per week in de avonduren naar school.

Wij betalen je opleiding terwijl jij relevante certificaten haalt. Je werkt bij verschillende bedrijven en per maand heb je één praktijk dag die vanuit de opleiding georganiseerd wordt. Deze opleiding tot hovenier is zeker voor volwassenen erg geschikt aangezien je vijf dagen in de week kunt blijven werken en je baangarantie hebt. Dat zijn de voordelen van betaald werken en leren.

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!