Gebaseerd op 100 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

ZZP-bemiddeling

Zoekt u als ZZP’er nieuwe interessante opdrachten in de groenbranche? Of wellicht staat u juist aan de andere kant en bent u als bedrijf op zoek naar een zelfstandige om uw opdrachten uit voeren? In beide gevallen kunt u Het Groen Werkt inschakelen om u hierbij te ondersteunen! Als hét groene uitvoeringsbureau voor talent, bedrijfsleven en overheid specialiseren wij ons namelijk ook in ZZP-bemiddeling. Hoe dat in zijn werk gaat leggen wij u hier graag uit.

Wat is ZZP-bemiddeling?

ZZP-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen ZZP’ers en onze opdrachtgevers. Wij zijn de verbindende factor tussen ZZP’ers en bedrijven die graag gebruik willen maken van de diensten van een zelfstandige met de juiste vaardigheden.

ZZP-bemiddeling via Het Groen Werkt

De voordelen voor u als ZZP’er:

Het Groen Werkt beschikt over een groot landelijk netwerk in de groenvoorzieningsbranche, waardoor wij altijd een ruime voorraad werk kunnen garanderen voor u als ZZP’er. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over wet-regelgeving, ondernemerszaken en ondersteunen wij bij facturatie en het debiteurenbeheer. Wij nemen dus zoveel mogelijk voor u uit handen, zodat u zicht kunt focussen waar u goed in bent: de uitvoering van het werk!

De voordelen voor u als opdrachtgever:

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van de groenvoorzieningsbranche en beschikken wij inmiddels over een groot netwerk aan vakbekwame ZZP’ers. Op deze manier hebben wij snel de juiste zelfstandige gevonden voor uw opdracht! Daarnaast geven wij ook advies over de inhuur van ZZP’ers en handelen wij altijd volgens de laatste wet-en regelgeving. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw risico’s als opdrachtgever beheersbaar zijn. Ook ondersteunen wij u bij een zorgvuldige selectie van ZZP’ers. Wij kijken hierbij naar de vaardigheden en competenties van de zelfstandige en kunnen goed inschatten of hij/zij past bij uw bedrijf of opdracht.

Meteen aanmelden?

Wilt u zich aanmelden als ZZP’er bij Het Groen Werkt of bent u juist als opdrachtgever op zoek naar een geschikte ZZP’er voor uw klus? Neem dan contact met ons op via info@hetgroenwerkt.nl of vul meldt u zich hier direct bij ons aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

ZZP bemiddeling

Meer informatie?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!

Diensten van Het Groen Werkt