Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5
Ontdek de mogelijkheden

HBO opleiding hovenier volgen?

Zoek je een HBO opleiding hovenier? Wil je de opleiding tot hovenier volgen? Bekijk de mogelijkheden via Het Groen Werkt.

Op zoek naar een HBO opleiding hovenier? Het Groen Werkt biedt veel mogelijkheden voor hoveniersbanen op HBO niveau. We stellen je binnen ons netwerk graag voor aan verschillende hoveniersbedrijven waar je op HBO niveau aan de slag kunt.

HBO opleiding hovenier en banen

Het netwerk van Het Groen Werkt is groot en daarom helpen we je graag verder met het vinden van een geschikt hoveniersbedrijf. Wij kunnen je bij dit bedrijf een direct dienstverband aanbieden als bijvoorbeeld calculator, projectleider of bedrijfsleider.

Neem direct contact met ons op en we helpen je verder met het vinden van een baan op HBO niveau.

De opleidingen

Ben je op zoek naar een hoveniersopleiding? Volg dan een van onze twee mbo-opleidingen. Tijdens de BBL-opleiding werk je vier dagen bij een hoveniersbedrijf bij jou in de buurt. De vijfde dag volg je de opleiding. Dit is dus geen HBO hoveniersopleiding, maar een MBO opleiding. Daarnaast hebben we ook nog een avondopleiding. Hierbij werk je vijf dagen per week bij een hoveniersbedrijf en volg je één avond in de week de opleiding. Je krijgt een goede en intensieve begeleiding van onze professionals die al jarenlang ervaring in dit vak hebben. Door de werkervaring die jij zelf opdoet en de vele connecties die Het Groen Werkt heeft, bieden we je een hoge baangarantie na je opleiding! Aan het einde van beiden opleidingen ontvang je relevante certificaten en sta je aan de start van jouw hoveniers carrière.

Wil je je aanmelden voor één van de hoveniersopleidingen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!