Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Maak kennis met Hans!

Het Groen Werkt heeft er weer een nieuw teamlid bij! We stellen je graag voor aan Hans. Hij gaat aan de slag als regiocoördinator/accountmanager in de regio Zeeland & Zuid-Holland. Uiteraard komt Hans binnenkort graag bij jouw bedrijf op de koffie voor een échte kennismaking maar voor nu heeft hij alvast een korte introductie geschreven.

Wie is Hans?

Mijn naam is Hans Phylipsen. Ik ben 28 jaar oud en ik woon in Ouddorp. Van oorsprong kom ik uit Stellendam, dus daar zou ik dan ook graag nog eens willen terugkeren. In mijn vrije tijd ben ik veelal op het voetbalveld of in de sportschool te vinden. Uit dit soort activiteiten haal ik echt voldoening! Mensen zullen mij typeren als een sociaal vaardig iemand. Ik kan over het algemeen goed met iedereen overweg. Eigenlijk gewoon een gezelligheidsdier die kan genieten van goed eten! 😉

Meer over mijn carrière

Ik heb het CIOS MBO 4 afgerond en heb tijdens mijn vorige werkzaamheden meerdere certificaten en diploma’s behaald. Hiervoor heb ik namelijk in de residentiële jeugdzorg gewerkt. Hier heb ik uithuisgeplaatste jongeren begeleid in een open en gesloten setting. Het afgelopen halfjaar ben ik als werkbegeleider aan de slag gegaan waardoor ik een sturende en coachende rol had binnen mijn team.


Hans ging direct goed van start! Zo stond hij tijdens zijn eerste week al op een Open Avond en was hij aanwezig tijdens de banenmarkt ‘Het Groen Netwerkt’.

En nu bij Het Groen Werkt | Waarom deze keuze?

Bij mijn vorige werkgever heb ik veel jongeren begeleid, waardoor het heel veel raakvlakken heeft met wat Het Groen Werkt doet. Dit maakte de stap voor mij erg interessant. Daarnaast ben ik ook blij met de jonge en groeiende organisatie, wat maakt dat dit voor mij een hele aantrekkelijke stap is!

Heel veel succes Hans en welkom bij team HGW! Drink jij binnenkort een kop koffie met hem? ☕️

Deel dit bericht:

LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Misschien ook interessant: