Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5
De opleidingen van Het Groen Werkt

Omscholen tot hovenier met baangarantie

Het Groen Werkt is specialist als het gaat om de werving, opleiding en administratie van personeel in de groene sector. Bij ons kun je je omscholen tot hovenier of groenvoorziener met baangarantie! Twijfel je nog om een opleiding tot hovenier te volgen, omdat je werk wilt met een baangarantie? Dan is dit het moment om je te laten omscholen en de stap te nemen om tot hovenier opgeleid te worden.

Dankzij de connecties met hoveniersbedrijven en de ervaring die je zelf opdoet bij verschillende bedrijven, garanderen wij 100% kans op een baan. Omscholing met baangarantie, wat wil je nog meer?

Omscholen tot hovenier

De opleidingen van Het Groen Werkt

Onze opleidingen bieden je de kans om te werken en leren tegelijk. Zo kun je tijdens je opleiding gewoon geld blijven verdienen binnen de groene sector en behaal je relevante certificaten. Ook doe je de juiste werkervaring op. Welke opleiding je volgt, hangt af van jouw persoonlijke situatie. Je kunt de BBL-opleiding volgen waarbij je vier dagen werkt en één dag naar school gaat als je ’s avonds geen tijd hebt om naar school te gaan. Of je volgt de avondopleiding waarbij je vijf dagen werkt en één avond naar school gaat. Het was nog nooit zo eenvoudig om een passende manier van omscholing met baangarantie te vinden! Ook voor volwassenen!

BBL-opleiding

Het voordeel van de BBL-opleiding is dat je vijf dagen in de week werkt bij een hoveniersbedrijf bij jou in de buurt en één keer per week ‘s-avonds naar school gaat. Wij betalen je opleiding en je kunt ook extra cursussen naast je reguliere opleiding volgen. Je doet tijdens je opleiding werkervaring op bij verschillende hoveniersbedrijven, waardoor je na het afronden van de studie al werkervaring hebt. Benieuwd naar deze korte opleiding met baangarantie? Neem dan contact op met een accountmanager van Het Groen Werkt.

Voordelen

 • Onder de 21 jaar krijg je de schooldag doorbetaald
 • Boven de 21 jaar krijg je van ons een studiekostenvergoeding
 • Volg extra cursussen in de winterperiode naast je reguliere opleiding
 • Je behaalt relevante certificaten
 • Doe werkervaring op bij verschillende bedrijven
 • Je krijgt goede en intensieve begeleiding
 • Je bent gegarandeerd van een baan na afronding van je opleiding!

Avondopleiding

De avondopleiding is perfect voor volwassenen die zich willen laten omscholen en voor baangarantie gaan! De opleiding is specifiek gericht op het leren van de juiste technieken binnen de groene sector en leidt je dus op tot een echte vakman. Volg deze korte opleiding met baangarantie als je je groene vingers iedere dag wilt inzetten voor je werk en daarnaast geld verdient. Zo heb je na het afronden van de studie snel een baan.

Voordelen

 • Wij betalen je opleiding
 • Je kunt extra cursussen naast je reguliere opleiding volgen
 • Je behaalt relevante certificaten
 • Vaktechniek staat binnen deze opleiding centraal
 • Je doet werkervaring op bij verschillende bedrijven
 • Je volgt per maand vanuit school één praktijkdag
 • Gegarandeerd een baan na afronding van je opleiding!

Omscholen tot hovenier met baangarantie

Wil je meer informatie over één van onze korte opleidingen met baangarantie? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze accountmanagers. Zij lichten je graag verder in over de opleiding naar jouw keuze. Bezoek ook onze pagina werken en leren voor meer informatie over de opleidingen.

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!