Gebaseerd op 101 beoordelingen
4.7/5
Aantal sterren, gebaseerd op ... beoordelingen
4.7/5

Korte opleiding met baangarantie in het groen

Op zoek naar een korte opleiding met baangarantie? 

Als jij op zoek bent naar een carrière met zekerheid, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Het Groen Werkt, een toonaangevende organisatie in de groensector, draait alles om het werven, selecteren en opleiden van talentvol personeel dat een toekomst in de groenvoorziening ambieert.

Of je nu droomt van een baan als hovenier, machinist, boomverzorger of een professional in groenvoorziening, wij bieden je een opleiding én baan aan. Onze korte opleidingen met baangarantie bieden je niet alleen de kennis en vaardigheden die nodig zijn in deze dynamische sector, maar garanderen ook een baan waarin jij je thuis gaat voelen.

Als hovenier bij Het Groen Werkt kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris dat met de juiste ervaring en inzet snel kan oplopen. Ons aanbod varieert van een assistent hovenier opleiding op MBO-niveau 1 tot gespecialiseerde opleidingen op niveau 4, zoals opzichter of uitvoerder van groene leefruimtes. Bovendien is onze driejarige opleiding tot vakbekwaam hovenier op niveau 3 bijzonder populair en biedt het een solide basis voor een succesvolle carrière.

In samenwerking met het opleidingstraject van TRI Groei in Groen, bieden wij trajecten die perfect aansluiten bij jouw ambities en talenten. Daarnaast kun je bij ons direct aan de slag tijdens je BBL-traject of avondopleiding, waarbij je meteen een salaris ontvangt. Op deze pagina ontdek je meer over onze opleidingen. Verder lezen dus!

 

man werkt in de tuin

 

Kijk naar buiten, daar kun je aan de slag! ūüĆ≥

Ben je toe aan een carrièreswitch en kijk je uit naar nieuwe mogelijkheden? Overweeg dan de groensector, waar kansen letterlijk voor het oprapen liggen. Bij Het Groen Werkt bieden we je meer dan alleen een baan. Onze opleidingen met baangarantie zijn een perfecte springplank voor iedereen die klaar is voor een veelzijdige baan waaruit je veel voldoening kunt halen.

Waarom zou je kiezen voor een carrière in het groen via ons?

Eenvoudig gezegd: voltooi je opleiding en je hebt direct een baan. Geen ingewikkelde sollicitatieprocedures, maar een rechttoe rechtaan aanpak. Tijdens je opleiding krijg je de kans om verschillende bedrijven in de groensector te ervaren, waardoor je niet alleen waardevolle netwerkmogelijkheden krijgt, maar ook praktische ervaring opdoet.

Je proeft aan het vak, leert de kneepjes van het vak van ervaren vakmensen, en bouwt relaties op binnen de branche.

Een ander uniek aspect van onze opleidingen is de flexibiliteit in de duur. Afhankelijk van jouw leertempo en toewijding, kun je kiezen voor een versneld traject. Ben je een snelle leerling en houd je van aanpakken? Dan is het mogelijk om je opleiding in een kortere tijd af te ronden. Dit is niet alleen effici√ęnt, maar ook motiverend.

Bovendien, terwijl je studeert, verdien je ook. Onze opleidingen bieden de unieke kans om te leren terwijl je werkt, wat betekent dat je niet alleen theoretische kennis opdoet, maar ook praktijkervaring en een salaris. Je bent dus niet alleen een student; je bent al bijna een volwaardig hovenier.

Tijdens je opleiding staat Het Groen Werkt altijd voor je klaar. Wij zijn jouw aanspreekpunt voor ondersteuning, of het nu gaat om extra bijscholing, cursussen, praktische tips, of hulp bij onderhandelingen met je toekomstige werkgever. Wat ons echt uniek maakt, is de zekerheid van een vaste baan na het afronden van je opleiding. Bij Het Groen Werkt investeren we in jouw succes, omdat jouw toekomst in het groen ons bestaansrecht is.

>> Hoeveel ga ik eigenlijk verdienen?

 

overleg over een korte opleiding met baangarantie in een tuin

Werken én leren iets voor jou? (BBL-traject)

Bij Het Groen Werkt begrijpen we dat een balans tussen werken en leren essentieel is voor jouw ontwikkeling. Daarom is ons Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) traject zo ontworpen dat het de ideale mix biedt van praktijkervaring en theoretische kennis. Dit traject stelt je in staat om direct als hovenier aan de slag te gaan, terwijl je tegelijkertijd de nodige vaardigheden en kennis opdoet.

In ons BBL-traject werk je vier dagen per week bij een hoveniersbedrijf. Hier heb je de vrijheid om te kiezen voor een bedrijf dat bij je past, wellicht zelfs in je eigen buurt. Ons team helpt je graag bij het vinden van de juiste werkplek, waar je het vak leert van ervaren professionals. De vijfde dag van de week breng je door op school, waar je de theorie leert die je nodig hebt om te groeien in je rol als hovenier.

Een groot voordeel van dit traject is dat je al vanaf de eerste maand inkomsten genereert.

Ben je jonger dan 21 jaar, dan krijg je zelfs je schooldag doorbetaald, wat neerkomt op een mooie onkostenvergoeding.

Dit is onze manier om jouw inzet en harde werk te belonen.

We zijn trots op onze samenwerking met de TRI Groei in Groen, een organisatie die landelijk bekend staat om haar expertise in groenopleidingen. Deze samenwerking garandeert dat je onderwijs van de hoogste kwaliteit ontvangt, met de nieuwste technieken en inzichten in het hoveniersvak.

Voor degenen die overdag andere verplichtingen hebben, bieden we ook een flexibele avondopleiding. Deze optie stelt je in staat om vijf dagen per week te werken en een inkomen te verdienen, terwijl je één avond per week naar school gaat. Deze aanpak maakt het mogelijk om je studie beter te combineren met je privéleven, werk of een andere studie die je afrondt.

Meer over ons BBL-Traject

Vind jouw BBL Werkplek

Salaris van een BBL-Hovenier

 

Korte opleiding, baangarantie én plezier in je werk?

Bij Het Groen Werkt zetten we ons volledig in voor jouw succes in de groensector. Of je nu kiest voor ons BBL-traject, de avondopleiding, of een van onze andere gespecialiseerde opleidingen, je kunt rekenen op onze hulp bij elke stap. Ons doel is om jou te voorzien van de kennis, vaardigheden en ervaring die nodig zijn om uit te blinken in jouw nieuwe carrière.

Onthoud dat als je kiest voor Het Groen Werkt, je kiest voor een pad van groei, ontwikkeling en baanzekerheid. Met ons brede netwerk, ervaren docenten en sterke banden met de industrie, ben je verzekerd van een opleiding van topkwaliteit en een carrière vol mogelijkheden.

>> Dat wil ik! (contact opnemen)

Kennismaken?

Benieuwd wat Het Groen Werkt voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!